Název | Množství a jednotka |
---|---|
kuřecí prsa | 500 g |
zelené fazolky | 200 g |
červená cibule | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
mrkev | 1 ks |
čerstvé houby | 100 g |
výhonky mungo | 2 lžíce |
zázvor čerstvý | kousek |
sójová omáčka | 2 lžíce |
tamarindová pasta | 1 lžíce |
thajská chilli sladká omáčka | 4 lžíce |
rýžový ocet | 1 lžíce |
sezamový olej | |
rýžové nudle | 300 g |
pórek | |
limetka |
Postup: Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku. Mezi tím si vymažeme zapékací misku... zobrazit recept
Postup: Vykuchaného kapra podélně rozkrojíme a odstraníme páteř. Omyjeme a osušíme.... zobrazit recept
Postup: Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostičky. Povaříme v osolené vodě 5... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě se lžící olivového oleje. Cuketu nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Kyselé rybičky vykostíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy a přidáme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
U nás je vše na dosah, máme ideální polohu uprostřed Beskyd přímo pod nejvyšší...